Ana içeriğe atla

Evinizde veya İşyerinizde PCR, Antikor ve Antijen Korona Testi

Evinizde veya işyerinizde PCR, Antikor ve Antijen korona testi yaptırmanız mümkündür.


Mobil sağlık ekibimiz (tüm illerde) Kurumunuza – iş yerinize gelerek sürüntü test numunesi almakta ve sonuçlar anlaşmalı akredite labaratuvarlarımızda çalışılıp sizlere 24 saat içerinde iletmekteyiz.

Tüm RT-PCR çalışmalarımız resmidir. E-nabız üzerinden de sonuçları takip edebilirsiniz.

Kurumsal veya tekil bazda hastane ortamına girmeden, kendinizi riske atmadan sonuç almanız mümkündür.

COVID-19 enfeksiyonu tanısında ve tedavi takibinde altın ve standart yöntem olan virüse ait genleri tespit etmeye dayalı moleküler yöntem gerçek zamanlı PCR (RT-PCR) yöntemi ile taramalar yapılmalıdır. (PCR bir Antijen testidir ve kişinin hasta olup olmadığını [hastalık var mı yok mu] ortaya koymaktadır. COVID-19’a yakalanan ve virüsü aktif olarak taşıyan kişileri belirlemektedir. Kişinin herhangi bir semptomu olmasa bile hastalığı taşıyan kişilerin en erken evrede belirlenmesini sağlayan güvenli bir testtir.)

RT-PCR testi için mobil sağlık personelimiz tarafından işyerinize gelinip, doğru şekilde boğaz ve burundan kombine olarak sürüntü örneği alınacaktır.

Sürüntü örneklerinin alınması için PCR kitlerimizle uyumlu hızlı izolasyon prosedürü ile çalışan VTM set (izolasyonlu VTM ve swab) tarafımızdan sağlanacaktır.

Örnekler virüse ait 2 gen bölgesini tespit etmeyi sağlayan CE belgesine sahip sağlık bakanlığı onaylı gerçek zamanlı PCR (RT-PCR) kiti ile klinik kullanıma uygun cihazlar ile çalışılmaktadır.
Verilen VTM setler kullanılarak kombine nazofaringeal-orofaringeal sürüntü örneği liste kaydı barkod nosu karşılaştırılarak hastadan alınacak ve laboratuvara liste ile birlikte numune taşıma prosedürüne uygun şekilde teslim edilecektir.

Örnek alma eğitimi talep edildiği takdirde bedelsiz olarak koşullara göre yerinde veya online olarak COVID-19 numune alma ekibimiz tarafından verilecektir.

COVID-19 RT-PCR testi ücreti devletin belirlemiş olduğu fiyattır. Size özel fiyat teklifi için irtibat bilgilerinizi bırakın.

Diğer Test ürünlerimiz:

–Antikor Hızlı Kiti (Kan Alma Metodu ile ve yerli üretim)

–Antijen Hızlı Kiti (Sürüntü Metodu ile ve yerli üretim)

–Antijen Saliva Hızlı Kiti (Tükürük Metodu ile ve yerli üretim)

–Antikor Hızlı Kiti (Kandan Alma Metodu ile ve ithal üretim)

Örnekler 24 saat içinde çalışılarak sonuç verilecektir. (labaratuvar test yoğunluğundan kaynaklı 48 saate çıkabilir) Öğlen 12:00’den önce gelen örneklerin sonucu aynı gün akşam, öğlen 12’den sonra teslim edilen örneklerin sonucu ertesi gün öğlene kadar verilecektir.
Numunelerin sonuçları onaylı bir Excel listesi ile gönderilecektir. Pozitif çıkan numunelerin sonuçları HSYS sistemine girilecektir, negatif sonuçların sisteme girişi yapılmayacaktır.
Testler Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş akredite laboratuvarda yapılacak olup mikrobiyoloji uzmanları tarafından değerlendirilecektir.

Saygılarımızla

Covid-19 Antikor Testleriyle İlgili Bilmemiz Gerekenler

Covid 19 antikor testleriyle ilgili bilmeniz gereken her şey Yeni tip koronavirüsün yol açtığı Covid 19 pandemisi sonucu, hastalığı geçiren ve geçirmeyen birçok kişi bağışıklık kazanıp kazanmadığını merak ediyor. Bununla birlikte, pek çok işyeri de çalışanlarının bağışıklık oranlarını tespit ederek, normal çalışma hayatına dönüş adımlarını ona göre belirliyor. Tüm bunlar, antikor testlerinin önemini ortaya koyuyor. Sağlık problemi olmaksızın herkes test yaptırabilir Geçtiğimiz günler içerisinde Sağlık Bakanlığı’nın verdiği izinle artık talep eden kurum ve kişiler SARS CoV 2 antikor testlerini yapabilir. Kullanımı kolaydır ve herkes uygulayabilir. 10 dakika gibi kısa bir zamanda Labaratuvar ve ek cihaz gibi gereksinimlere ihtiyaç olmadan sonuç alınabilir. Avrupa Standartlarına Uygunluk (CE) belgesi bulunan güvenilirliği ve duyarlılığı son derece yüksek olan antikor testi (rapid test) ile daha önce bu virüsle karşılaşıp karşılaşmadığınızı öğrenebileceksiniz. Antikor testleri virüse karşı

SMA Tarama Sistemi ile Hastalığı Kontrol Altına Alın

SMA Tarama Sistemi ile Hastalığı Kontrol Altına Alın! Realtime PCR tabanlı taşıyıcı tarama sistemi sayesinde yeni evlenecek çiftler için SMA taraması yapılarak taşıyıcı bireylerin prenatal tanıya dayalı gebeliğe yönelmesi amaçlanmaktadır. Taşıyıcı tarama testi sayesinde hastalığın önüne geçilmesi hedeflenmektedir.

Mikrobiyata Projeleri Kapsamında Neler Yapıyoruz

Mikrobiyata Projeleri Kapsamında Neler Yapıyoruz Yerli imkânlarla geliştirmiş olduğumuz analiz sistemi, gelişmiş sunucu altyapısı ve Illumina dizileme platformu kullanarak bütün aşamaları şirketimiz bünyesinde gerçekleştiriyoruz. Biyoinformatik uzmanlarımız ile mikrobiyota projeleri öncesi ve sonrasında eğitimler veriyoruz. Mikrobiyata Projeleri Kapsamında Neler Yapıyoruz: Proje ön Hazırlığı için danışmanlık Numunelerin uygun sıcaklıklarda (-80) muhafaza ve transferi Nükleik asit pürifikasyon işlemler Dizilime (NGS) Biyoinformatik analiz Sonuçların yorumlanması üzerine eğitim